Dorpsstraat 47, 7863 PB GEES - THE NETHERLANDS

+31 6 22004109

Bodega

De letterlijke vertaling van het Spaanse woord bodega is “voorraadkamer”. Onze bodega is gevuld met al het lekkers dat Drenthe ons te bieden heeft.

Denk hierbij aan kaas en worst van eigen (melk)vee, honing van de lokale imker, bier uit Veenhuizen, chocolade uit Coevorden en vruchtensap van de fruitteler. Deze producten serveren wij aan onze B&B gasten en verkopen wij ook in onze streekproductenwinkel. Ook zijn buurtbewoners en toeristen welkom voor een heerlijke bak koffie, gemaakt van speciaal voor ons gebrande bonen in een ambachtelijke branderij in Emmen.

Een bodega wordt ook vaak geassocieerd met wijn. Terecht, want ook dat vindt u terug in de voorraadkamer van de Geeser Waag.

De waagmeester heeft een voorliefde voor Spaanse wijnen. Daarom hebben we besloten deze naar Nederland te halen en we hebben daarbij gekozen voor de Bag in Box verpakking; voordeliger, duurzamer en langer houdbaar na opening. Kom eens proeven van onze soepele Rioja, de volwassen Ribera de Duero, de vrolijke Verdejo, de fruitige Ribeiro of de populaire Cigales. Neem je eigen fles mee en we vullen hem voor je!